Flotte løsninger efter dine behov

Opbygning, reparation og fornyelse af facader og butiksruder

Hos Glas & Rammer leverer vi facader og butiksruder i Herning, Ikast, Silkeborg og det meste af Midtjylland efter dine ønsker og behov. Vi udfører både ny opbygning, reparation og fornyelse af din eksisterende facade og kommer også gerne med løsningsforslag.

Vi kan sætte enkeltlags butiksruder på få timer. Ønsker du energiruder, solbeskyttende ruder, brand ruder mv. kræver det lidt længere tid, men til gengæld vil indeklimaet være nemmere at kontrollere.

page-butiksruder

Når andre færdes på ens arealer, er det ofte en god ide at tænke sikkerheden ind, og vi har gennem tiden opnået stor erfaring og ekspertise med sikringsglas til butiksruder og på offentlige steder.

Få et uforpligtende tilbud

Vi tilbyder også at kombinere butiksruderne med sol- og sikkerhedsfilm, som kan hjælpe med at beskytte produkter, hvis glasset skulle blive smadret. Samtidig beskyttes inventar og produkter mod falmning.

Populære facader med glas og aluminium

Når det gælder facader, så er glas og aluminium meget populære materialer i byggebranchen. Der sker derfor konstant forbedringer og udvikles nye detaljer til butiksfacader og facader generelt. Dette betyder, at arkitekterne kan opnå æstetiske facader af høj kvalitet, uden at det sker på bekostning af funktionalitet og pris.

Hos Glas & Rammer følger vi løbende med i udviklingen, og kan derfor tilbyde dig, det du søger.

Indgangspartier og vindfang til facaden

page-butiksruder

Indgangspartiet og vindfanget er en fast del af butiksfacader. Vores mange års erfaring gør, at vi kan kommer med flere løsningsforslag til:

  • Alu-vinduer og døre
  • Indgangsparti med eller uden automatiske døre
  • Vindfang
  • Butiksfacader

​Få et uforpligtende tilbud på butiksruder

Ønsker du nye butiksruder til facaden af dit erhverv? Så tøv ikke med at tage fat i os i dag og få et uforpligtende tilbud på ruderne.

Vil du høre nærmere kan du altid ringe til os på 97 15 12 51 for en snak om dine behov. Du kan også skrive en mail til os gennem e-mail info@glasogrammer.dk eller vores kontaktformular her på hjemmesiden.

Som et tredje alternativ er du også velkommen i vores butik. Du kan se vores åbningstider nederst på siden. Kom forbi og få en snak.