Flotte løsninger efter dine behov

Vi udfører både ny opbygning, reparation og fornyelse af facader

Hos Glas & Rammer leverer vi butiksruder og facader efter dine ønsker og behov. Vi udfører både ny opbygning, reparation og fornyelse af din eksisterende facade og kommer også gerne med løsningsforslag.

Vi kan isætte enkeltlags butiksruder på få timer. Ønsker du energiruder, solbeskyttende ruder, brandruder mv. kræver det lidt længere tid, men til gengæld vil indeklimaet være nemmere at kontrollere.

page-butiksruder

Når andre færdes på ens arealer, er det ofte en god ide at tænke sikkerheden ind, og vi har gennem tiden opnået stor erfaring og ekspertise med sikringsglas til butiksruder og på offentlige steder.

Vi tilbyder også at kombinere butiksruderne med sol- og sikkerhedsfilm, som kan hjælpe med at beskytte produkter, hvis glasset skulle blive smadret. Samtidig beskyttes inventar og produkter mod falming.

Populære facader med glas og aluminium

Når det gælder facader, så er glas og aluminium meget populære materialer i byggebranchen. Der sker derfor konstant forbedringer og udvikles nye detaljer til butiksfacader og facader generelt. Dette betyder, at arkitekterne kan opnå æstetiske facader af høj kvalitet, uden at det sker på bekostning af funktionalitet og pris.

Hos Glas & Rammer følger vi løbende med i udviklingen, og kan derfor tilbyde dig, det du søger.

Indgangspartier og vindfang til facaden

page-butiksruder

Indgangspartiet og vindfanget er en fast del af (butiks-) facader. Vores mangeårige erfaring gør, at vi gerne kommer med løsningsforslag til:

  • Alu-vinduer og døre
  • Indgangsparti med eller uden automatiske døre
  • Vindfang
  • Butiksfacader