Vi udfører alle slags indramninger

Professionel indramning af billeder m.m.

Hos Glas & Rammer tilbyder vi professionel indramning af både billeder, plakater, fotos, malerier og meget mere til kunder i bl.a. Ikast, Herning, Silkeborg og store dele af Midtjylland.

Vi har et kæmpe udvalg af forskellige indramninger, og anvender kun de bedste materialer i høj kvalitet, der sikrer det pæneste resultat og lang holdbarhed.

Vi har stor erfaring og ekspertise med indramning, så du kan roligt overlade dit billede, maleri eller andet i vores hænder.

Du kan altid være sikker på at få det bedste resultat

På vores indramningsværksted i Ikast udfører vi alle slags indramninger, både af malerier, fotos, kort, broderier og lignende.

​​Vi anvender de mest moderne rammemaskiner til opskæring, opklæbning af plakater og udskæring af passepartout. Vores fokus ligger altid på kunden og at udføre et arbejde i høj kvalitet. Derfor kan du altid være sikker på at få det bedste resultat, når du vælger indramning hos Glas & Rammer.

Kig ind og få professionel rådgivning om indramning

Har du brug for professionel rådgivning eller vejledning om indramning? Så er du meget velkommen til at kigge forbi vores butik Glas & Rammer i Ikast. Vi har åbent alle hverdage fra kl. 13:00 - 17:00 undtagen Fredag hvor vi lukker kl. 15:00. I vores butik kan du se og vælge blandt de ca. 200 rammeprøver.

Du kan også kontakte os og høre mere

Du er naturligvis også velkommen til at kontakte os og høre mere. Ring til os på telefon 97 15 12 51 for en snak om hvad du skal have indrammet og hvad vi kan gøre for dig.

Alternativt kan du også sende os en besked via e-mail info@glasogrammer.dk eller vores kontaktformular her på siden, så vender vi hurtigt tilbage.

Vi hjælper gerne med at finde det bedste resultat til netop dit billede.

Indramning