Et råt og stilfuldt valg

Få en New Yorker væg i højeste kvalitet 

Er du vild med New Yorker stilen? Så kan en flot glasvæg med sorte sprosser muligvis være noget for dig!

En New Yorker glasvæg skaber et moderne og råt look, der giver rummene i boligen eller virksomheden et naturligt flot lysindfald. 
Det er en god idé at vælge en New Yorker væg, hvis man er vild med stilen, eller hvis man  ønsker at få rummene til at syne mere åbne. Det er både en stilfuld, praktisk og spændende detalje, der kan give ethvert hjem eller kontor et frisk pust. 

Hos Glas & Rammer i Ikast, tilbyder vi komplette New Yorker løsninger, lige efter din smag og ønsker. Vi udfører en bred vifte af forskellige løsninger indenfor glasvægge, både med og uden døre, skydedøre, samt foldedøre til private og erhverv i Midtjylland. 

Et utal af muligheder med en New Yorker glasvæg

Der er mange muligheder, når man vælger at få en New Yorker glasvæg. 
Glaspartiet kan bruges som erstatning til en traditionel gips- eller betonvæg, men også i en masse andre sammenhænge, hvor kun fantasien sætter grænser. 
F.eks. kan de bruges som:

  • Væg
  • Skillevæg
  • Brusevæg 
  • Væg til walk-in
  • Hjørnevæg
  • Skydedør
  • Og meget mere

Vi kan opsætte New Yorker vægge i alle typer rum, og det gælder også rum med skråvægge. 

Hvad koster en New Yorker væg?

Prisen på en New Yorker glasvæg afhænger af, hvordan og hvor stor den skal være. Vi udregner som udgangspunkt prisen ud fra antal kvadratmeter, glas og om det er med eller uden dør. 

Ønsker du at høre mere om priser, eller få udarbejdet en konkret pris på den New Yorker glasvæg du drømmer om? Så kontakt os og fortæl lidt mere om, hvad du har i tankerne, så giver vi gerne et rigtig godt og uforpligtende tilbud på din opgave.

Kontakt os og hør mere 

Kontakt os og få en god snak om hvordan vi kan hjælpe dig. I samråd med dig, finder vi den bedste løsning til din bolig eller virksomhed - til en god pris.
Ring på telefon 97 15 12 51 eller send en besked via kontaktformularen på siden - så vender vi tilbage så hurtigt som muligt. 

Få et uforpligtende tilbud

New_Yorker_Vaeg_Glasvaeg_med_sorte_sprosser_Ikast_Herning_Midtjylland