Glasvæg til både privat og erhverv

Få en flot og stilren glasvæg

Indvendige glasvægge er meget trendy, og mange arkitekter elsker at arbejde med materialet, der giver meget lys og åbenhed.

Nogle af fordelene ved glasvægge er dagslyset, der kan spredes til mørkere områder, samt de fordele glas generelt giver som eksempelvis isolering – af både lyd, træk og temperatur.

Hos Glas & Rammer i Ikast har vi mange års erfaring med indvendige glasvægge til private og erhverv, og vi kan derfor hjælpe dig til at få den bedste løsning, når det gælder din nye indvendige glasvæg. Vi holder som sagt til i Ikast, men kører også gerne i Herning, Silkeborg og det meste af Midtjylland.

Mulighederne for indvendige glasvægge er næsten ubegrænsede, men nogle af de mest typiske løsninger kan du se nedenfor.

INDVENDIGE GLASVÆGGE

Vi hjælper dig med at få den bedste løsning

Hos Glas & Rammer er vi specialister i glas og glasvægge, og vi står altid klar til at hjælpe dig med at finde den bedste løsning. Vi tilbyder en lang række af forskellige typer glasvægge, New Yorker vægge, glasværn, skillevægge og meget mere, der kan give hjemmet eller kontoret et flot look.

Det smarte ved glasvægge er, at de bliver skræddersyet præcist efter dine rum og ønsker. Væggene laves i høj kvalitet med hærdet glas, der sikrer et flot og holdbart resultat.

Vi står altid klar med gode priser på glasvægge, og giver gerne et uforpligtende tilbud på netop din opgave. Kontakt os og hør mere om hvad vi kan gøre for dig.

Vidste du, at naturligt lys giver sundere medarbejdere? Her er 2 fordele ved at sikre at dine medarbejdere får naturligt sollys i løbet af en arbejdsdag.

  • Øger produktiviteten, da de sover længere og bedre.
  • Medarbejdernes søvnkvalitet forbedres

Få et godt tilbud på en glasvæg i høj kvalitet

Er du interesseret i at vide mere om hvordan vi kan hjælpe dig med en eller flere glasvægge? Så er du velkommen til at kontakte os, vi giver gerne den rådgivning du har behov for.

Ring til os på telefon 97 15 12 51 eller send en besked til os via vores kontaktformular eller mail info@glasogrammer.dk, så vender vi tilbage så hurtigt som muligt.

Kontakt os og få mere information