Glasværn til trapper, altaner, terrasser og meget mere 

Mange muligheder med glasværn 

Hos Glas & Rammer i Ikast tilbyder vi mange forskellige løsninger indenfor glasværn til indvendig og udvendig brug, hvor kvaliteten er i top. 
Uanset om du er på udkig efter et glashegn til afskærmning for vind på terrassen, eller som en sikkerhed ved altaner, trapper m.v., så kan vi hjælpe. Vi opsætter alle typer glasværn, glashegn, glasvægge og meget mere for private og erhverv i hele Midtjylland. 

Fordelen ved at få opsat et glasværn eller hegn er, at man kan bevare det naturlige lysindfald, samt flotte udsyn, uden at gå på kompromis med sikkerheden. Det er en distræt og stilren løsning, der giver en følelse af åbenhed.

Glas & Rammer sammensætter unikke løsninger tilpasset dit behov og din stil, så du får et funktionelt, flot og langtidsholdbart resultat. 

Glasværn på terrasse og altan 

Ønsker du at nyde udsigten og vejret i læ på terrassen eller altanen? Så er et glasværn en rigtig god løsning, der giver åbenhed, fuld udsigt og høj sikkerhed.

Vi tilbyder forskellige løsninger indenfor glashegn til terrasser og altaner, som både fås i helt klart glas, mat glas og meget andet.
 
Vores glashegn til altaner er stærkt hærdet glas i højeste kvalitet, så du er sikret en flot, men også holdbar løsning, du kan få glæde af i mange år. 

Glasværn pris

Prisen på et glasværn afhænger i store træk af, hvilken type du ønsker samt antal kvadratmeter. 

Ønsker du at vide mere om priser, så kontakt os gerne og fortæl lidt mere om hvilke tanker og ideer du har. Derefter kan vi oplyse mere om priser og vi udarbejder også gerne et godt og uforpligtende tilbud på netop din opgave. 

Få  mere information om glashegn

Er du interesseret i at vide mere, eller har du spørgsmål? Så er du velkommen til at kontakte os og høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig. I samråd med dig, finder vi den bedste løsning der matcher dine ønsker. Vi udarbejder også gerne et godt og uforpligtende tilbud. 

Kontakt os på telefon 97 15 12 51 eller send en besked via kontaktformularen på siden - så vender vi tilbage så hurtigt som muligt. 


Kontakt os og hør mere