Til dit hjem, din virksomhed eller måske til et helt tredje formål

Lad Glas & Rammer hjælpe dig med at forbedre indeklimaet på kontoret!

Hos Glas & Rammer har vi stort erfaring inden for mange forskellige opgaver, både med nye opbygninger/monteringer, reparationer, indramninger og meget andet, men vi er også klar til at hjælpe dig med at forbedre, indeklimaet i hjemmet eller på kontoret. Mange, der sidder på et kontor, kan nikke genkendende til, at det kan blive meget varmt, når man sidder inde hele dagen.

Det bliver ikke mindre varmt, når solen stråler direkte ind gennem vinduet. Det er med til at forringe indeklimaet på arbejdspladsen eller i hjemmet, hvis man også her måtte opleve problemer med dette. Denne problematik er der dog gode råd for, hvis du vælger at kontakte os. Vi har nemlig gode erfaringer med solfilm, som kan være med til at holde varmen fra solen ude af rummene.

solfilm

Rådgivning og vejledning

Hos os har vi i mange år arbejdet med solfilm, så vi kan helt sikkert også rådgive jer til en løsning, som vil være til mest mulig gavn. Derudover har vi nogle løsninger og metoder, som gør, at du får det bedste produkt til de bedste priser. Vi har både erfaring i forhold til erhverv, men bestemt også i forhold til private. Så uanset om du er på jagt efter billig og effektiv solfilm monteret i Herning, Ikast eller andre steder i Midtjylland, kan du med sikkerhed finde en god løsning hos os.

Billige løsninger inden for sikkerhedsfilm og solfilm

En anden bekymring, vi kan fjerne, er, de eventuelle følgeskader, hvis en rude smadres ved indbrud eller uheld. De fleste ruder vil splintre i tusinde stykker ud over det hele, hvilket kan have alvorlige konsekvenser. Når vi har monteret sikkerhedsfilm på dine ruder, vil dette holde alle glassplinterne sammen, så de ikke splintrer ud over det hele. Også her går vi meget op i at finde frem til de løsninger, der er bedst i forhold til netop din situation.

Vi leverer og monterer solfilm og sikkerhedsfilm til private samt solfilm og sikkerhedsfilm til erhverv. Vi har mange kunder i vores lokalområde og derfor servicerer vi ikke kun i Herning og Ikast, men også i resten af Midtjylland. Vi ønsker altid, at hjælpe vores kunder til den bedste og mest langtidsholdbar løsning.

Dine lokale eksperter i solfilm, sikkerhedsfilm og meget mere

Vi er eksperter på området, hvilket er en fordel for vores kunder. Det er vigtgtigt, at opgaver med sikkerhedsfilm og solfilm bliver udført af eksperter, for at sikre resultater, som kan holde kvaliteten og udseende i lang tid. Derudover kan vi også være med til at rådgive dig i forhold til, hvor det kan være en fordel at montere sikkerhedsfilmen.

Vi monterer sikkerhedsfilm billigt, så du altså får de mange fordele, der er forbundet med dette, til en særdeles god pris. På trods af den gode pris vil arbejdet altid være udført med en stor professionalisme, så det er en holdbar og flot løsning. Vi monterer sol- og sikkerhedsfilm, så det kommer til at se helt flot og naturligt ud, så du næsten ikke lægger mærke til, at det er der – du skal blot nydede gode fordele.

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller har brug for råd. Find kontaktformularen her!