Få penge IND ad vinduet

Flere fordele med energiruder

Skift til energiruder, og få penge IND ad vinduet. Kontakt Glas & Rammer og lad os vejlede dig til den rigtige løsning, til glæde for dit hus og din økonomi.

Med energiruder får du:

  • Mindre støj
  • Mindre blegning fra solen
  • Bedre indeklima
  • Og ikke mindst en lavere varmeregning
page-energiruder

 

Hvad er energiruder?

Med energiruder har du muligheden for at vælge mellem 2 eller 3 lags ruder. Begge typer har en lav emissionsbelægning. Vælger du ruderne med 3 lag får du emissionsbelægningen på både den indre og ydre del af ruden. med 2 lag får du dog kun på det ydre lag. Denne belægning har formålet at stoppe langbølget varmestråling og samtidig tillader den adgang for kortbølget varmestråling. Dette betyder at dit varmetab er mindre og du kommer til at spare penge i det lange løb i forhold til hvis du havde almindelige termoruder.

Vi forhandler, montere og reparerer energiruder i Ikast, Herning, Silkeborg og resten af Midtjylland.

Få et uforpligtende tilbud

Argon i ruderne

Med energiruder har du et mellemrum mellem ruderne. Dette mellemrum kan fyldes op med gasarten argon. Dette gøres for at øge isoleringsevnen på ruden endnu mere end belægningen gør i forvejen.

Vi udskifter ruderne, eller hele vinduet

Har du ikke allerede energiruder, er der mange penge at spare. Kontakt Glas & Rammer og lad os tjekke dine vinduer. Vi kan beregne besparelsen for netop dit hus og vejlede dig til den helt rigtige løsning – til glæde for dit hus og din økonomi.

Glas & Rammer kan udskifte selve ruden til højisolerende glas – eller hele vinduet, hvis rammen eller karmen viser tegn på råd eller andre former for utætheder.

Få et uforpligtende tilbud på energiruder

Vil du have udskiftet dine ruder med nye energiruder og spare en fin sum? Så kontakt os i dag og få et uforpligtende tilbud.

Du kan kontakte os enten via tlf. 97 15 12 51, e-mail info@glasogrammer.dk eller gennem vores kontaktformular.

Alternativt kan du komme og besøge os i vores forretning. Se vores åbningstider nederst på siden.

Du er altid velkommen.