Spejle i alle størrelser og faconer

Spejle målt til dine behov

Hos os findes der ikke standard spejle. Vi tilbyder spejle i alle mål og det koster ikke ekstra at få lige det mål, der passer lige til dine behov.

I dag er et spejl ikke bare et spejl. Der findes et utal af muligheder, og også her er det kun fantasien, der sætter grænser.

spejle

Kig ind i butikken og se nogle af de mange muligheder​​

Vi kan bl.a. tilbyde:

  • Facetslebne spejle
  • Spejle med sandblæst kant på for- eller bagside
  • Spejle med UV-limede hylder
  • Spejle med lysfelter
  • Spejle med back-light
  • Spejle med varme (dugfri)
  • Indrammede spejle
  • Spejle limet på decor-glas
  • Spejle til oplimning/indmuring eller ophængning

Find de helt rette spejle

Hvis man går igennem nogle af hjemmets uundværlige ting, vil spejle uden tvivl ligge højt på listen i dag. De fleste af os bruger spejlene i huset dagligt og går dårligt nok udenfor en dør uden at konsultere spejlene først.

Spejle kommer i mange forskellige størrelser og former, og kan findes alle husets rum. Typisk finder vi dem i badeværelset, entréen eller garderoben. Men mange benytter og spejlet i soveværelset eller stuen. Spejle er et ualmindeligt smart indretningsværktøj som faktisk kan give illusionen af et større rum. Samtidig er de gode til at give mere lys i lokalet da lyset også afspejles.

Som sagt kommer spejle i mange former og størrelser. Det afhænger ofte af hvor spejlet skal være i boligen. Skal spejlet være i entréen er det ofte populært med et højt spejl der kan vise hele kroppen før du går ud. Skal du have et til at hænge over vasken i badeværelset er det mere typisk med et spejl der afspejler den øverste halvdel af kroppen. Men størrelsen på disse spejle er meget forskellige.

Du kan naturligvis få et spejl præcis som du vil have det. Og du behøver ikke holde dig til normer. Ønsker du vores rådgivning med hensyn til størrelse og form af dit spejl, så hjælper vi dig gerne, men det endelige valg er naturligvis altid op til dig.

Kontakt os i dag

Vil du hører mere om dine muligheder med spejle til hjemmet, så kontakt os i dag på
telefon 97 15 12 51 for en snak om dit behov.

Alternativt kan du også sende en besked til vores e-mail info@glasogrammer.dk eller via vores kontaktformular. Så vender vi tilbage med et uforpligtende tilbud.

Få et uforpligtende tilbud