Et miljørigtigt og økonomisk valg

Vi udskifter og reparerer dine termoruder

Hos Glas & Rammer i Ikast udskifter og reparerer vi dine termorude, alt efter hvad der bedst kan betale sig for dig.

Vi leverer termoruder med glas fra en af de førende glasleverandører på det danske marked. Dette sikrer dig et stort udvalg, samt at kvaliteten er i top. Vi kan derfor levere termoruder, der matcher netop dit behov.

Vi udskifter, reparerer og monterer termoruder for private og erhverv i Ikast, Herning og det meste af Midtjylland.

termoruder

Termoruder med muligheder

Mulighederne er mange, når du vælger termoruder fra Glas & Rammer. Nye termoruder kan være med til at sikre et bedre indeklima i huset og samtidig give besparelser på varmeregningen.

Glas & Rammer laver gerne en energiberegning for dig, som viser besparelsen under hensyntagen til, at investeringen også skal tjene sig hjem.

Tjek dine ruder med lighter-testen

Hold en tændt lighter i en fingers afstand (ca. 5 cm) fra ruden. I en termorude med to glas vil man kunne se 4 flammer spejle sig.

Hvis der er energibelægning på ruden, vil den ene flamme (typisk nr. 2) have en anden farve end de andre tre flammer. Flammen kan få mange forskellige farver, alt efter hvilken type energibelægning, der er på ruden, det vil sige; ingen farve – ingen energibelægning!

Det betyder så, at du kan spare penge ved at udskifte dine ruder. Du kan typisk spare mellem 450 og 600 kr. pr. måned i varmeudgifter, beregnet ud fra et hus med 40 m² glas og en lige fordeling af ruderne i alle verdenshjørner, uden skyggefaktor, for en 9 måneders fyringssæson og en pris på kr. 1,30 pr. kWh.

Glas & Rammer laver gerne en energiberegning for dig, som viser besparelsen under hensyntagen til, at investeringen også skal tjene sig hjem.

Hør mere eller få et godt tilbud på termoruder

Er du interesseret i at vide mere? Så kontakt os og hør mere om, hvad vi kan gøre for dig. Vi giver gerne den rådgivning og vejledning du har behov for, og udarbejder også gerne et godt og uforpligtende tilbud på din opgave.

Ring til os på telefon 97 15 12 51 eller send en besked via kontaktformularen på siden eller direkte til info@glasogrammer.dk, så vender vi tilbage så hurtigt som muligt.

Vi ser frem til at høre fra dig!

Kontakt os allerede i dag